Χονδρική συστήματα ασφαλείας - Xondriki systimata asfaleias kameres synagermoi

Ψάχνεις Συστήματα ασφαλείας όπως κάμερες, καταγραφικά DVR & NVR και συναερμούς; 

Εάν είσαι εγκαταστάτης ή μεταπωλητής κάλεσέ μας για να λάβεις μια προσφορά για κάμερες, καταγραφικά και αξεσουάρ CCTV της εταιρίας Hikvision, ειδικά φτιαγμένη για τις ανάγκες σου.

 

Η Hikvision είναι ένας πάροχος λύσεων IoT με βασική αρμοδιότητα τα συστήματα ασφαλείας.

Η Hikvision έχει πλέον περισσότερους από 42.000 υπαλλήλους, περισσότεροι από 20.000 από τους οποίους είναι μηχανικοί έρευνας και ανάπτυξης. Η εταιρεία επενδύει ετησίως πάνω από το 10% των ετήσιων εσόδων από τις πωλήσεις της στην έρευνα και ανάπτυξη για συνεχή καινοτομία προϊόντων. Η Hikvision έχει δημιουργήσει ένα πλήρες, πολυεπίπεδο σύστημα Ε&Α που περιλαμβάνει κάθε λειτουργία από την έρευνα μέχρι το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την τεχνική υποστήριξη και την εξυπηρέτηση.

Με επίκεντρο τα κεντρικά της γραφεία στο Hangzhou, οι ομάδες Ε&Α δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων κέντρων Ε&Α στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και οκτώ πόλεις στην Κίνα.

Δες εδώ όλα τα προϊόντα Hikvision

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κερδίστε 5% στην πρώτη σας αγορά με την εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email με προσφορές και νέα προϊόντα!