Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από 10 έως 25 Αυγούστου. Καλές Διακοπές!

Όροι Χρήσης

Η παρούσα ιστοσελίδα με όνομα ιστοτόπου " https://www.ithinksmart.gr " είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται αξεσουάρ και ηλεκτρονικά είδη σχετικά με το χώρο των κινητών τηλεφώνων και ανήκει στην εταιρία με επωνυμία "Γεράσιμος & Ανάργυρος Κιούκας Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο " iThinksmart " εδρεύει στο Κερατσίνι Πειραιά και οδό Αθανασιου Μιαούλη 2 και Λ. Δημοκρατίας  , με Α.Φ.Μ. 800769777 και Δ.Ο.Υ. Ε' Πειραιά , ηλεκτρονική διεύθυνση - Email επικοινωνίας info@ithinksmart.gr και τηλέφωνο 210 4626577

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να έχετε υποχρέωση να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προιόντων (μόνο στη περίπτωση που τα προιόντα που παραλάβατε δεν είναι ακριβώς αυτά που παραγγείλατε), με προθεσμία εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε. Στη περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής των προιόντων. Η χρέωση θα γίνεται στον εκάστοτε κωδικό μας της αντίστοιχης κούριερ.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφ΄όσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αποσφραγίσει ή παραβιάσει τη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη της λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επίσης δεχόμαστε επιστροφές σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που σας έχει ήδη παραδοθεί, εφόσον προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο της αλλαγής. Το κόστος για την αλλαγή ανέρχεται στα 5€
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση, αφού πρώτα συνεννοηθείτε με εμάς. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος επιστροφής δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση παραγγελίας από χρήστη που έχει αδιαφορήσει ή για οποιονδήποτε λόγο δεν έχει παραλάβει προηγούμενη παραγγελία του, το iThinksmart.gr δίνατε να ζητήσει την πλήρη εξόφληση του ποσού της νέας παραγγελίας πριν την αποστολή της, σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή δεν θα είναι εφικτή. 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Για επιστροφή προς εμάς, προϊόντων που παρουσιάζουν πρόβλημα και είναι εντός εγγύησης θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο κατά περίπτωση. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ θα ισχύει η εγγύηση!

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας τη κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κ.ά.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@ithinksmart.gr ή καλέστε μας στο 210 4626577 και μιλήστε με κάποιον εκπρόσωπο του ithinksmart.gr. H επιστροφή γίνεται σε εμάς σε προιόντα που δεν έχουν αποσφραγιστεί. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προιόντα για επιστροφή είναι Αθανασίου Μιαούλη 2, Τ.Κ. 18755, Κερατσίνι.

Το ithinksmart.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών.Με εκτίμηση,

ithinskmart.gr