Ανακοινώθηκαν τα Airpods Max! Νέα ακουστικά κεφαλής από την Apple

Έπειτα από την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, η Appleαποκάλυψε και επίσημα τα πρώτα της ακουστικά με over-ear σχεδιασμό. Ο λόγος γίνεται για τα AirPods Max, τα οποία προσφέρουν active noise cancellation (ANC), εύκολη πρόσβαση στην Siri και ό,τι άλλο έχετε συνηθίσει από την εμπειρία των AirPods. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρίας, τα νέα της ακουστικά μπορούν να χαρίσουν εκπληκτική ποιότητα ήχου, ενώ συγχρόνως είναι εξοπλισμένα και με Adaptive EQ και spatial audio τεχνολογίες.

Βέβαια, όλα αυτά έχουν το τίμημά τους, αφού η τιμή για την αγορά της Αμερικής διαμορφώνεται στα $549 δολάρια. Ναι, καλά διαβάσετε. Για την ώρα, δε γνωρίζουμε πως θα διαμορφωθεί το κόστος στη χώρα μας, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε το ποσό αυτό ακόμη πιο αυξημένο. Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι μόνο συμβατά με άλλες Apple συσκευές, όπως τα iPhone, iPod touch, iPad, Apple Watch, Mac και Apple TV.

Apple AirPods max

Περνώντας σε μερικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, η Apple κάνει χρήση ενός πλεκτού πλέγματος που επιτρέπει στο κεφάλι σας να ‘αναπνέει’, όσον αφορά το headband. Ο σκελετός δε των ακουστικών είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα και προσαρμόζεται σε μια μεγάλη ποικιλία από σχήματα και μεγέθη κεφαλιών.

Η Apple υπερηφανεύεται πως έχει δημιουργήσει έναν επαναστατικό μηχανισμό για τη σύνδεση των ear cups στο headband, ο οποίος επιτρέπει στα ακουστικά να περιστρέφονται πιο ελεύθερα για να κάθονται όσο το δυνατόν πιο άνετα στο κεφάλι σας. Μάλιστα, τα ear cups έχουν memory foam, το οποίο είναι ικανό να απομονώνει καλύτερα τον περιβάλλοντα ήχο.

AirPods max

Το H1 chip που ενσωματώνεται σε κάθε ακουστικό διαθέτει 10 audio cores για μια “ανεπανάληπτη ηχητική εμπειρία”. Τα AirPods Max έχουν μαγνήτες των 40 χιλιοστών και η εταιρία υπόσχεται βαθύ μπάσο, τρομερή ακρίβεια στις μεσαίες συχνότητες και καθαρές υψηλές. Η Apple χρησιμοποιεί επίσης μια διπλή μηχανή μαγνητικών δαχτυλιών νεοδυμίου που τονίζει ότι κρατά τη συνολική παραμόρφωση σε λιγότερο από 1%, ακόμη και στη μέγιστη ένταση.

Η μπαταρία τους κρατά 20 ώρες με μία φόρτιση και με ενεργοποιημένα ANC και spatial audio. Όντας, φυσικά, AirPods, έρχονται και με μια έξυπνη θήκη φόρτισης.

Η κυκλοφορία τους έχει δρομολογηθεί για τις 15 Δεκεμβρίου

 

Πηγή: Unboxholics.gr

 

AirpodsAirpods maxApple

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν