Η Microsoft συνεχίζει τις κινήσεις που προκαλούν έκπληξη, αφού ανακοίνωσε ότι το Microsoft Office για mobile συσκευές είναι δωρεάν για το Android και το iOS. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς συνδρομή Office 365 για να επεξεργαστείς αρχεία ή για να τα αποθηκεύσεις στο OneDrive Cloud.

Tα νέα που αφορούσαν την δωρεάν διάθεση ήρθαν μαζί με πολλά updates για τις Office mobile εφαρμογές καθώς και μια επερχόμενη έκδοση σχεδιασμένη ειδικά για τα Android tablets.

ms-office-mobile-free-01-570

Πιο αναλυτικά, σε μια προσπάθεια να επεκτείνει την διάδοση του Office η Microsoft ανακοίνωσε τις εφαρμογές Word, PowerPoint και Excel για το iPhone και updates για τις εκδόσεις του iPad. Επιπλέον σύμφωνα με αναφορές δουλεύουν για να φτιάξουν touch-optimized εκδόσεις των Office εφαρμογών για τα επερχόμενο Windows 10 OS.

ms-office-mobile-free-02-570

Όσον αφορά στο Android, η Microsoft ξεκίνησε το Office for Android tablet review program, στο οποίο όποιοι χρήστες επιθυμούν μπορούν να κάνουν sign-up. Η Microsoft σχεδιάζει η τελική έκδοση για το Android θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2015.

ms-office-mobile-free-03-570

Τέλος έφερε ένα ακόμη update που αφορά στο Dropbox integration, καθώς και νέα εργαλεία editing για τους χρήστες φορητών συσκευών.

ms-office-mobile-free-04-570

 

AppleAppstoreGoogle playIphoneIphone 6Samsung

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν